Min franska matresa. Vinnare av Sveriges mästerkock 2018
Inbunden bok. Bonnier Fakta / TV 4. 2018. 103 sidor.
Nära nyskick.
Format 26,5 x 20 cm Vikt 585 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout, mycket rikt illustrerad med färgfoton av Frida Wismar. Vinnarboken av Sveriges mästerkock 2018 Erik Hammars matresa genom fem franska matregioner. INNEHÅLL: Min matresa och matfilosofi. Regionernas drycker - det magiska i att hitta rätt vin till maten. Alsace. Bourgogne. Normandie. Bordeaux. Provence. Receptregister. Tack.
// Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [2184]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789174248005
- Titel
- Min franska matresa : vinnare av Sveriges mästerkock 2018
- Författare
- Hammar, Erik
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kärleken till god mat har funnits i Erik Hammars liv ända sedan han som 18-åring började jobba som nisse på restaurang. Det är mat lagad från grunden som gäller och råvarorna spelar stor roll.Följ med Erik på en matresa genom Frankrike, från Alsace i norr via Normandie och Bourgogne till Bordeaux och Provence i söder.Här hittar du franska klassiker, ibland i ny tappning, och Eriks egna favoriter i det franska köket. Vad sägs om röding med ängssyra och sotad purjolök, skummig svampsoppa med portvin och tryffel, helstekt renfilé med jordärtskocka, kantareller, lingon och portvinssky – och varför inte en klassisk tarte tatin till efterrätt, serverad med calvadosgrädde?
