Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Familjens stora sunda kokbok

Familjens stora sunda kokbok

Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2011. 176 sidor.

Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155256609
Titel
Familjens stora sunda kokbok
Författare
Eriksson, Kristina
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2011
Omfång
176 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 247 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
640 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Familjens stora sunda kokbok är en gedigen och inspirerande baskokbok för alla som vill äta nyttigare och leva sundare! Boken hjälper oss att laga mat på ett mer hälsosamt vis, den visar praktiskt på vilka råvaror som vi bör äta mycket av, hur vi metodmässigt ska gå tillväga när vi vill laga mat på ett nyttigt vis och visar på alternativa vägar i matlagandet.Det är så lätt att fastna i tänket att bara man har smör och grädde i rätten, så blir den god. Gör läckra röror med linser och bönor som grund, grytor och pastasåser blir fräschare med mycket grönsaker, godaste och mest prisvärda müslin gör man själv och pizza och paj är enklare än man tror att göra nyttigare – och godare!Här finns 280 recept på klassiska rätter som köttfärssås, kalops, lasagne, fiskgratäng, potatisgratäng och pyttipanna. Men även otaliga recept på nya och moderna rätter, ofta med utländsk touch, men också med rötter i barndomens mat. Här finns recept för alla tillfällen – falafel i pitabröd, potatis- och fetaostbiffar, revbensspjäll med asiatisk glaze och coleslaw, kardemumma- och blåbärskaka och mycket mer!Boken innehåller fyra större kapitel: kött, kyckling, fisk och chark. Övriga kapitel är vegetariskt, gryn, rotfrukter och potatis, frukost och mellanmål, mys och fest, högtider, desserter, bakat, matbröd, drinktilltugg, såser och röror, grillat, bönor och linser, sallader, pasta, smörgåsar och soppor. Rätternas gemensamma nämnare är att de innehåller mycket fiberrika gryn, bönor och linser, grönsaker, rotfrukter, potatis och frukt.