Stora Boken om efterrätter av alla slag
Lyckas med kräm, mousse, fromage, sufflé, maräng, sorbet och paj.
Här finns allt från den lilla kakan till de mest fantastiska tårtor. Det finns beskrivningar på flambering, hur man gör spunnet socker, hur man friterar frukt m.m.
Boken innehåller även många tips om praktiska redskap och hur man behandlar råvarorna för att resultatet ska bli det bästa.
ICA Bokförlag. 1987.Inbunden 171 sidor.Laminatband.Rikt illusttrerad i färg.Format 27x20cm. Vikt 660 gram.Språk:Svenska.Absolut nyskick.Frakt och förpackning 47 kronor.(Sverige).(TV).
Förlagsfakta
- ISBN
- 9153410823
- Titel
- Stora boken om efterrätter av alla slag
- Författare
- Erlandsson, Mariann - Sahlén, Kerstin - Jardhammar, Kent
- Förlag
- Västerås : Ica
- Utgivningsår
- 1987
- Språk
- Svenska