Culinaria Italia - Italienska specialiteter
Inbunden bok. Könemann. 2000. 496 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Friuli-Venezia Giulia-Venedig och Veneto-Trentino-Alto adige-Logurdiet-Vad dÁosta-Piemonte-Ligurien-Emilia-R omagna-Toscana-Umbrien-Marche-laz io-Rom-Abruzzo-Molise-Kampanien-S icilien-Sardinien.Så följ med oss på en kulinarisk Giro dÍtalia, som startar i nordöstra delen av landet,för att till sist avsluta vår resa på Sardinien.
Rikt fotoillustrerad i färg,1294 bilder.Format 32x28x4cm.Vikt 3700 g.Språk: Svenska.Absolut nyskick. (230108)
Förlagsfakta
- ISBN
- 382904691X
- Titel
- Italia Italienska specialiteter Culinaria
- Författare
- Eugenio Medagliani
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 496 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 276 x 320 mm Ryggbredd 36 mm
- Vikt
- 3220 g
- Språk
- Svenska