Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Köksalmanack 2015

Köksalmanack 2015

Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2014. 205 sidor.

Nära nyskick. Format 23,5 x 17,5 cm Vikt 555 g.
Inbundet laminatband, mycket rikt färgillustrerad med teckningar av Annika Huett samt foton, plats finns för egna anteckningar. Köksalmanack är en bok för alla matglada och guiden till veckans alla måltider. Boken innehåller recept och matsedelsförslag för hela året, både för vardag och fest, almanacka för hela året, inspirerande krönikor samt tips och idéer samt namnsdagsregister. Den klassiska serien Husmoderns köksalmanack, en kombinerad almanacka och kokbok, utkom årligen från 1933 till 1978. 1979 ändrades namnet till Köksalmanack.
// Inga anteckningar. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [0784]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155260606
Titel
Köksalmanack 2015
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2014
Omfång
205 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
176 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
551 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Årets Köksalmanack är här med sin unika blandning av inspiration, recept, middagsförslag för årets alla dagar, kåserier, trevliga artiklar, anteckningssidor och mängder av tips och goda råd. Oumbärlig för familjen och för alla som vill äta gott, nyttigt och varierat alla dagar i veckan. I år bjuder vi bland mycket annat på tacos på nytt sätt, på härliga sommarfester med grillat, på smörgåstårtor och ljuvlig vegetarisk mat i skördetid. Till hösten lagar vi mustiga svamprätter och bjuder familj och vänner på en klassisk söndagmiddag. Och vinterns fester inleds med riktigt läckra snittar.