Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Evert Taube i Expressen

Evert Taube i Expressen

Inbunden bok. Expressen. 1976. 132 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Mycket fint exemplar. Känns oläst. Lätt gulnat boksnitt, en mindre ytnötning nertill på framsidan, några små hörnnötningar och hanteringsspår på skyddsomslaget, för övrigt i nyskick / nära nyskick.

I inledningen av boken skriver Bo Strömstedt att Evert Taube tyckte om att skriva och synas i tidningen. Det fanns stunder då han kände sig bortglömd och i behov av en trespaltig tidningsbild som påminde om hans existens. Då ringde han. Rikt illustrerad med brev, fotografier och teckningar i färg och svartvitt. En mycket underhållande bok.


AV EVERT TAUBE: Inte precis om kvinnorna / Mina damer och herrar : ur välborne herr Arvid Joachim Stracks anteckningar / Sju sjömansvisor och Byssan Lull / På böljan blå, i städer och på land / Oss emellan / Flickan i Havanna och ett par visor till ... / På kryss med Ellinor : från Stockholms ström Sverige runt till Kosterfjorden / Den gyldene freden / Bröllopsballader och rosenrim : en Gyldene Fredens bok / Svärmare och stigmän / På gott och ont / Fritiof Anderssons visbok / Ultra marin / Himlajord / Med skum om bogen / Sjösalaboken : nya dikter och melodier / Ballader i Bohuslän / Svärmerier / Ballader i det blå / De fyra vindarnas gata / Pepita dansar / Många hundra gröna mil / Jag kommer av ett brusand' hav : barndomsminnen från Vinga och Göteborg på Oscar II:s tid / I dina drömmar / Visor, ballader, serenader / I najadernas gränd / Strövtåg i Ranrike / Dikter / Västlig horisont / Förlustelse och frid / Klara och jag / Vallfart till Trubadurien och Toscana / Svarta tjurar / Septentrion / Och skulle det så vara / Berättelser under ett fikonträd / Guatemala / Återkomst / Don Diego Karlsson de la Rosas / Vid tiden för Astri och Apollon / Flyg till Pampas / På Pampas / När jag var en ung caballero : en bildbiografi / Rikard Lejonhjärta och Filip II : skådespel i 3 akter med prolog och epilog / Blå anemoner : dikter om kärleken / Förtrollningens problem : 32 berättelser / Evert Taube : 50 visor i urval av Sven-Bertil Taube / Evert Taube : brev från Bohuslän / Evert Taube i Göteborgs Handels- och Sjöfartstidning.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish