Soppbok - Fyra stjärnkrögares bästa soppor
Inbunden bok. Atlantis Stockholm. 2a. uppl. 1999. 125 sidor.
Nära nyskick.
Förord av Cecilia Hagen.
Fyra kapitel med recept av kockarna:
Fredrik Eriksson, Restaurang Erikˋs Fisk, Stockholm.
(Fisk och Skaldjur)
Kristina Pettersson, Värdshuset Flottaren, Vansbro
(Kött och Fågel)
Jimmie Rundqvist, Restaurang KB, Stockholm
(Grönsaker och Rotfrukter)
Ingemar Lyxell, Restaurang 28+, Göteborg
(Ost och Svamp)
Recepten lagas med hjälp av 4 bilder på ett uppslag. Enkelt pedagogiskt och enkelt för alla.
Storlek 21.5 x 30.4 x 1.3 cm
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789174863512
- Titel
- Soppbok : [femtio goda och lättlagade recept på mättande soppor med fisk, skaldjur, kött, fågel, grönsaker, rotfrukter, ost och svamp]
- Författare
- Eriksson, Ingvar - Uggla, Göran - Svenska mejeriernas riksförening
- Förlag
- Stockholm : Atlantis : Svenska mejeriernas riksfören
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
