Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Singapore

Singapore

Inbunden bok. Streiffert. 2003. 210 sidor.

Mycket gott skick. Fantastisk reseguide i mycket gott skick

Se även mina övriga annonser på böcker och filmer för samfraktning
Just nu har jag flera reseguider till salu

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178862931
Titel
Singapore
Författare
Malmborg, Sofia von
Förlag
Streiffert
Utgivningsår
2003
Bandtyp
Häftad
Mått
133 x 221 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
365 g
Språk
Svenska
Baksidestext
SOM EN FÖLJD AV Singapores mångkulturella förflutna firar befolkningen en mängd olika färgstarka festivaler och högtider under årets månader. Många religiösa fester bygger på månkalendern, så datumen för dessa fester ändras från år till år. Hör efter med Singapores turistbyrå om exakta datum. En del högtider, som det kinesiska nyåret och Hari raya puasa, firas över hela ön med dekorationer på gatorna, gatustånd och underhållning. Andra högtider firas lugnare inom familjen eller har särskild anknytning till ett visst tempel. Besökare är välkomna att uppleva firande och högtidsmat i tempel och moskéer, under förutsättning att regler för klädseln respekteras. Vid sidan av de traditionella festivalerna erbjuder Singapores kulturfestival en spännande månad fylld av underhållning med evenemang i världsklass.

Den nya typen av visuell, lättanvänd reseguide, som ger all den information som behövs för att besöket i Singapore skall ge största möjliga utbyte. Ett "miniuppslagsverk" för planering av resan, som pålitlig och detaljrik guide under vistelsen och som ett härligt reseminne. Tonvikt på historia, konst och arkitektur, natur och allt annat sevärt ? men också allt om nöjen, evenemang, mat och dryck. Kapitlet "Viktigt att veta" ger allmännyttiga praktiska upplysningar om kommunikationer, hjälp vid nödsituationer, etc.

208 sidor. Ca 600 specialtagna färgfoton. Planritningar och genomskärningsteckningar för utforskning av byggnader och platser. Detaljrika översikts- och vägkartor. Promenadförslag med fågelperspektivkartor. Förslag till utflykter. Noggrant utvalda hotell och restauranger i alla prislägen.