Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Charlotte Gray

Charlotte Gray

Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2000. 453 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Lätt gulnat boksnitt, för övrigt i nyskick.

Året är 1942. Charlotte Gray enrolleras som kurir i brittiska underrättelsetjänsten och skickas till Frankrike för att ta kontakt med motståndsrörelsen. Hon lever med falsk fransk identitet i en liten stad på landsbygden. Nazisterna marscherar in i staden, hjälpta av Vichyregimens kollaboratörer, och judarna grips och deporteras. Charlotte får order från London att återvända till hemlandet. Hon väljer att stanna kvar hos sina nya vänner. Men hur länge kan det dröja innan hon blir avslöjad?

Efter den fantastiska succén med Fågelsång återkommer Sebastian Faulks med ännu en lysande kärleksroman och ett fängslande porträtt av en kvinna på väg till sig själv. Lägg därtill en doftrik och konturskarp tids- och miljöskildring och resultatet blir en roman som inbjuder till sträckläsning.


AV SEBASTIAN FAULKS: Fågelsång / Charlotte Gray / På Green Dolphin Street / En människas spår / I djävulens tjänst / Engleby.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9137113976
Titel
Charlotte Gray
Författare
Faulks, Sebastian
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2000
Omfång
453 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
163 x 235 mm Ryggbredd 36 mm
Vikt
933 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Året är 1942. Charlotte Gray enrolleras som kurir i brittiska underrättelsetjänsten och skickas till Frankrike för att ta kontakt med motståndsrörelsen. Hon lever med falsk fransk identitet i en liten stad på landsbygden. Nazisterna marscherar in i staden, hjälpta av Vichyregimens kollaboratörer, och judarna grips och deporteras. Charlotte får order från London att återvända till hemlandet. Hon väljer att stanna kvar hos sina nya vänner. Men hur länge kan det dröja innan hon blir avslöjad?Efter den fantastiska succén med Fågelsång återkommer Sebastian Faulks med ännu en lysande kärleksroman och ett fängslande porträtt av en kvinna på väg till sig själv. Lägg därtill en doftrik och konturskarp tids- och miljöskildring och resultatet blir en roman som inbjuder till sträckläsning.