Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vin : vinets grunder

Vin : vinets grunder

Inbunden bok. Bokfabriken. 1 uppl. 2013. 286 sidor.

Gott skick. Inlagan i nästan nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187301001
Titel
Vin : vinets grunder
Författare
Filip Verheyden - Romana Eschensperger - Fiona Morrison
Förlag
Bokfabriken
Utgivningsår
2013
Omfång
286 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
158 x 201 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
689 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Varför ännu en bok om vin?

Det finns idag ingen bok om vin som samlar all grundläggande kunskap på ett tydligt, lättläst och välstrukturerat sätt. Boken är handplockad för den svenska marknaden av den prisbelönte vinkännaren Anders Öhman som är vd för Gustibus Wine & Spirits Academy.
Detta är boken han själv använder i sin sommelierutbildning.

Boken är uppdelad i fyra större avsnitt som vart och ett består av korta, komprimerade texter som innehåller all den information som behövs för att förstå vin. Varje text åtföljs av ett vackert färgfoto som tydligt illustrerar ämnet.De fyra delarna är:

Hur man dricker vin

Vin och mat

Vingården

Så gör man vin

Grundidén med denna bok är att sprida riktig kunskap baserad på professionellt kunnande och vetenskaplig grund. Boken är avsedd både för den vetgirige nybörjaren och för finsmakaren som söker djupare kunskap. Den är uppbyggd på ett sådant sätt att man kan hoppa fram och tillbaka och fördjupa sig i de ämnen man vill, samtidigt som vinkunskaperna växer utan att du tänker på det. Boken har en exklusiv känsla med en raffinerad och sparsmakad formgivning och pryder sin plats i bokhyllan eller på soffbordet.

Om författarna

Filip Verheyden är redaktör och grundare av den prisbelönta internationella vintidskriften TONG Magazine. Hans kokbok Basics: The Foundations of Modern Cooking har sålts i 300 000 ex världen över. Filip har hela världen som arbetsplats och jobbar bl.a. med utbildningar, t.ex. för Restaurangakademin och Systembolaget.

Fiona Morrison är Master of Wine, vinkonsult och äger tillsammans med sin make Jacques Thienpoint bl.a. den kända vinegendomen Le Pin i Pomerol, Frankrike.

Romana Echensperger jobbade tidigare som toppsommelier i Berlin innan hon började jobba som skribent och vinkonsult. Hon är också Master of Wine-kandidat.