Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Svart vecka

Svart vecka

Häftad bok. Lind & Co. 1 uppl. 2023. 328 sidor.

Nyskick. Charlie Rönnberg vaknar upp på tåget från Göteborg till Stockholm. Men vad gör han där? Han minns varken hur han tagit sig till tåget eller varför.
Vid hemkomsten möts han av information som ger honom kalla kårar, och som leder till att Charlie anlitar privatdetektiv Anders Johansson för att utreda vad som faktiskt hänt dagarna före tågresan.
Anders Johansson som nyligen blivit dumpad av sin tjej vill helst av allt bara dränka sina sorger, men dras nu in i en märklig härva av gamla oförrätter, amatörporr och utpressning. Ovanpå på allt detta så visar det sig att mannen som fälldes för mordförsök på Anders för fyra år sedan nu ska friges – och han verkar vara hämndlysten.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789180530521
Titel
Svart vecka
Författare
Fischier, Tony
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2023
Omfång
328 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
135 x 210 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
405 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Charlie Rönnberg vaknar upp på tåget från Göteborg till Stockholm. Men vad gör han där? Han minns varken hur han tagit sig till tåget eller varför. Vid hemkomsten möts han av information som ger honom kalla kårar, och som leder till att Charlie anlitar privatdetektiv Anders Johansson för att utreda vad som faktiskt hänt dagarna före tågresan.  Anders Johansson som nyligen blivit dumpad av sin tjej vill helst av allt bara dränka sina sorger, men dras nu in i en märklig härva av gamla oförrätter, amatörporr och utpressning. Ovanpå på allt detta så visar det sig att mannen som fälldes för mordförsök på Anders för fyra år sedan nu ska friges och han verkar vara hämndlysten.     TONY FISCHIER arbetade länge bland tungt kriminella på sluten anstalt och sedan många år som journalist på Göteborgs-Posten. Tony är även musiker och konstnär och bor med sin familj i Göteborg, men har rötterna i Norrland.   Missa inte kriminalromanerna om Niklas Ragnvik: Mannen som försvann I mästarnas spår Den sjunde kretsen Ett stråk av karma (hösten 2023)