Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mycket mera Halv åtta hos mig : kokbok nr 4

Mycket mera Halv åtta hos mig : kokbok nr 4

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2013. 153 sidor.

Nära nyskick. dekorerat band, 27*20 cm, illustrerad

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174243529
Titel
Mycket mera Halv åtta hos mig : kokbok nr 4
Författare
Flera författare
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2013
Omfång
153 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
201 x 267 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
760 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nu kommer den fjärde boken i succéserien ”Halv åtta hos mig”, med vinnarrecept från säsong 9 och 10 av tv-programmet med samma namn – följt av över en miljon tittare. I boken får vi ta del av guldkantade middagsfavoriter hemma hos glada matentusiaster från Skellefteå i norr till Malmö i söder. Vi gör nedslag i städer som Göteborg, Stockholm, Motala, Ängelholm, Borås, Örebro och Kristianstad, i och på kustpärlor som Vaxholm och Tjörn, och i landskapen Dalarna, Småland och Dalsland.Recepten, i form av drygt 40 hela menyer med förrätt, varmrätt och efterrätt, är tydligt och enkelt beskrivna och illustrerade med vackra bilder av mästerfotografen Wolfgang Kleinschmidt. Här finns också bilder från middagstillfällena och på deltagarna. Den nya boken bjuder på specialveckor med teman som ”singel” och ”grill” och vi får även chans att kika ner i grytorna hemma hos några svenska kändisar.Bland recepten denna gång hittar vi rätter med lokala smaker och närodlade råvaror, välkända klassiker med en personlig twist, gamla familjerecept och favoriter deltagarna hämtat från långväga resor. Vad sägs till exempel om vårrullar på mitt sätt, med Västerbottensost, stenbitsrom och smetana, caldo verde-soppa med kryddiga korvar och sötpotatisbröd, rådjurssadel med potatis- och jordärtskockspuré och blåbärssås och tiramisú med limoncello, vit choklad, hallon och saltlakrits?Som vanligt ramas recepten in av Helge Skoogs bevingade ord och kommentarer kring maten som bjuds.