Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bokashi composting : scraps to soil in weeks
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9780865717527
Titel
Bokashi composting : scraps to soil in weeks
Författare
Footer, Adam
Utgivningsår
2017
Språk
English
Baksidestext
Bokashi composting is a safe, quick and convenient way to compost in your kitchen, garage or apartment, using microorganisms to anaerobically ferment all food waste (including meat and dairy). Since the process takes place in a closed system, insects and smell are controlled, making it ideal for urban or business settings. Compared to conventional composting, the bokashi method is quicker and easier, with compost usually ready to be integrated into your soil or garden in around two weeks. From scraps to soil, Bokashi Composting is the complete, step-by-step, do-it-yourself guide to this amazing process.
Includes bibliographical references and index
Why bokashi? -- The history of bokashi -- The science -- How to make bokashi bran -- The fermentation vessel and how to make your own -- How to compost your kitchen waste with bokashi -- Using the fermented food waste -- Bokashi leachate -- Conclusion