Provence en kulinarisk upplevelse
Inbunden bok. Könemann. 2006. 384 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Soliga Provence har länge varit ett favoritresemål för många resenärer. En upptäcktsfärd i denna region, som sträcker sig från Mont Ventoux höjder i norr till Cote d´Ázurs strandpromenader i söder, bjuder på en mängd spännande sevärdheter och lustfyllda upplevelser, till exempel fiskmarknaden i Marseille, Jean-Marie Cornilles oljekvarn och utsökt mat på restaurang "Louis XV".
Provence har så mycket att erbjuda en besökare och läsaren får här ta del av allt som är värt att veta om:
• traditionella marknader och festivaler.
• intressanta kulinariska specialiteter
• förstklassiga restauranger och det traditionella provensalska köket
• utvalda vingårdar och deras förstklassiga viner.
För att göra det lätt för läsaren att orientera sig innehåller boken en detaljerad översiktskarta, liksom även en omfattande recept- och adressförteckning.