Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Nina och Sundet : Hjalmar Lindström och Monica Gren, del 4

Nina och Sundet : Hjalmar Lindström och Monica Gren, del 4

Inbunden bok. Stockholm : Bonniers. 1999. 296 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Aningen gulnat boksnitt och några minimala hörnnötningar och hanteringsspår på skyddsomslaget, för övrigt i nyskick.

Du ska göra det. Det är nu det börjar. Nina har fått se sin mor krossas och i hela sitt unga liv har hon befunnit sig i underläge. Nu slår hon tillbaka, med Ulrike Meinhof som förebild. Hon har en personlig hämnd att utkräva, men det är mer än så - Snart står polisen inför en rad mordfall där det privata och det politiska oupplösligt tycks glida in i varandra. En känsloladdad och fränt realistisk roman, med handlingen förlagd till båda sidor av sundet: Malmö och Köpenhamn. Det är en berättelse med starka spänningselement men också med samma inlevelse i svenskt liv av idag och med samma fint uppfångade dialoger som i hans tidigare romaner. Fredrik Ekelund debuterade 1984 med romanen Stuv Malmö, kom!. Nina och sundet publicerades första gången 1999.


AV FREDRIK EKELUND / MARISOL M

SERIEN OM HJALMAR LINDSTRÖM OCH MONICA GREN: 1. Pojken i eken / 2. Blueberry Hill / 3. Casal Ventoso / 4. Nina och sundet / 5 Joggarna / 6. Natten undrar vem jag är / 7. Drömmen om St Andrews.

FRISTÅENDE: Stuv Malmö, kom! / Fotbollskarnevalen : italiensk resa (med Ulf Peter Hallberg) / Självgeografi / Taxi sju-två : bland drömmare och dårar / Livsöppet / Jag vill ha hela världen! / Torget / Sambafotboll : en bok om Brasiliens nationalsport / M/S Tiden / Fadevår, tack för ljuset! / Joggarna / Som om vi aldrig hade gått här / Hemma - Borta (med Karl Ove Knausgård) / Q / Läppstifterska.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9100568511
Titel
Nina och Sundet : roman
Författare
Ekelund, Fredrik
Förlag
Stockholm : Bonnier
Utgivningsår
1999
Språk
Svenska