Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hur lätt som helst

Hur lätt som helst

Inbunden bok. HarperCollins Nordic. 1 uppl. 2018. 167 sidor.

Nyskick. Förlagsny och oläst.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789150932591
Titel
Hur lätt som helst
Författare
Frej, Jessica
Förlag
HarperCollins Nordic
Utgivningsår
2018
Omfång
167 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 248 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
780 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Sedan Jessica Frej vann tittarnas hjärtan i Sveriges Mästerkock har hon etablerat sig som en av våra mest populära tv-kockar, och medverkar bland annat regelbundet på TV4 och i Amelia. I sin kokbok Hur lätt som helst samlar hon sina bästa och enklaste recept. Hon skriver själv: Mat ska inte vara svårt, krångligt eller dyrt. Med den här boken hoppas jag kunna så frön hos läsaren till hur man kan känna lust i matlagningen och bli mer kreativ i köket utan tidskrävande metoder eller dyra och krångliga ingredienser. Recepten är maträtter som jag lagar hemma alla dagar i veckan. I mitt kök ryms alla smaker och alla humör. Så också i min kokbok.   Som alltid när Jessica lagar mat blir det färgglatt, smakrikt och inbjudande. Hennes tankar om att mat ska vara roligt genomsyrar hela boken. Recepten varvas med oumbärliga lifehacks som får dig att glänsa i köket, varje dag.     ***JESSICA FREJ är tv-kocken och matskribenten som slog igenom som tittarfavorit i Sveriges mästerkock 2011. Sedan dess har hon gett ut flera kokböcker, medverkar regelbundet i TV4 Nyhetsmorgon, driver en egen Youtubekanal, Lättlagat med Jessica Frej , samt är tidningen Amelias matprofil och bloggare.