Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Nytt bröd : baka gott utan gluten

Nytt bröd : baka gott utan gluten

Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2014. 143 sidor.

Mycket gott skick. Tillsynes obläddrat exemplar. Ett minimalt stötmärke på bakre pärmens nedre hörn mot snittet ///Förlagets beskrivning: Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg
och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill pröva något nytt. Råvarorna är naturligt glutenfria och tillgodoser dig med viktiga näringsämnen. Dessutom säljs de de flesta vanliga livsmedelsbutiker. Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa vilotider för extra god smak. Boken innehåller alla slags matbröd, från tortillabröd till fiberfrallor, men även marmelader och andra tillbehör som passar till bröden. Med den här boken är det gott och lätt att baka utan gluten.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187785993
Titel
Nytt bröd : baka gott utan gluten
Författare
Frej, Jessica
Förlag
Massolit Förlag
Utgivningsår
2014
Omfång
143 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 256 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
698 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.

Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!