The green kitchen : delicious and healthy vegetarian recipes for every day
Inbunden bok. London : Hardie Grant Books. 2013. 247 sidor.
Nära nyskick.
Samarbetet mellan en före detta snabbmatsälskande vegetarian och en allätande hälsokostfantast resulterar, lyckligtvis, i en vegetarisk kokbok med fokus på näring. Förutom några härliga originella kombinationer (jag älskar deras version av chorizo) finns det också bra idéer för att göra lättare versioner av klassiker, som "beanotto" istället för risotto och att använda kålblad istället för bröd till falafel (och baka istället för att fritera). Avsnittet om skafferivaror kommer att vara hjälpsamt för dem som vill utforska ett bredare utbud av hälsosam mat. Maten är fantasifull genom hela boken, inklusive frukost-, dryckes- och dessertavsnitten.
Boken är lätt kantstött och har mindre skavanker på fram och baksida. Utöver det inga skadade sidor eller klotter. Sparsamt använd och nästintill nyskick. Söker ett kärleksfullt hem där den får fortsätta att komma till användning!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9781742705583
- Titel
- The green kitchen : delicious and healthy vegetarian recipes for every day
- Författare
- Frenkiel, David - Vindahl, Luise
- Förlag
- London : Hardie Grant Books
- Utgivningsår
- 2013
- Språk
- English
