Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det handlar om kärlek

Det handlar om kärlek

Häftad bok. Bilda Förlag. 1 uppl. 2010. 159 sidor.

Nära nyskick. Tillsynes obläddrat exemplar /// Förlagets beskrivning: Det handlar om kärlek - inte minst kärleken till oss själva -så enkelt är det faktiskt. För hur kan man förvänta sig att en annan människa ska kunna älska en om man inte älskar sig själv? Samtidigt släpar vi runt på en ryggsäck med destruktiva livsmönster där vi tycker att allt som händer är den andres fel. Som kronan på verket har vi en i det närmaste utopisk syn på vad kärlek är och hur den borde vara. Det handlar om kärlek avslöjar hemligheten! Läsaren blir insatt i Charlotte Fruergaards kända teori om 'kärlekens termostat". Den revolutionerar din syn på kärleken, inte minst den till dig själv. Du kan upptäcka vilket som är ditt kärleksspråk och vilken som är din kärlekstyp samt lära känna och förstå din partner på en helt ny nivå.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789157481078
Titel
Det handlar om kärlek
Författare
Fruergaard, Charlotte
Förlag
Bilda Förlag
Utgivningsår
2010
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
170 x 220 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
455 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det handlar om kärlek – inte minst kärlek till sig själv – så enkelt är det faktiskt. För hur kan man förvänta sig att en annan människa ska kunna älska en om man inte älskar sig själv?

Och kanske samtidigt släpar runt på en puckel av destruktiva livsmönster, tycker att allt är någon annans fel och har en i det närmaste utopisk illusion om vad kärlek är?

I Charlotte Fruergaards bok Det handlar om kärlek avslöjas hemligheten! Läsaren blir insatt i hennes kända teori om Kärlekens termostat. Det revolutionerar din syn på kärleken.