Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Välja hund

Välja hund

Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2005. 111 sidor.

Nyskick. Att skaffa hund påverkar ens liv för lång tid framåt, och det gäller att hitta en ras som passar ens egen livsstil. Den här boken presenterar 50 hundraser pudel, mops, bullterrier, jack russel terrier, dvärgspets, chow chow, golden retriever, cocker spaniel, tax, basset, grand danois, whippet, boxer, dobermann, collie, schäfer och många fler.

Den här boken följer Svenska Kennelklubbens rasindelning. Varje ras presenteras med kynne, utseende, behov, skötsel, hälsa, charm och nackdelar. T ex vad hunden passar till, hur mycket motion och mentala utmaningar hunden behöver, hur mycket utrymme och foder den kräver, hur mycket tid man måste räkna med att lägga ner på skötsel och pälsvård, hur mycket kunskap och erfarenhet som krävs för att man ska kunna uppfostra respektive ras och mycket mer.

Andra böcker fokuserar på rasstandarder, men den här är inriktad på hur de olika raserna är att ha som husdjur viktigt att veta för den som ska välja en egen hund.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127355927
Titel
Välja hund
Författare
Gabriella Wejlid
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2005
Omfång
111 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 192 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
357 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Att skaffa hund påverkar ens liv för lång tid framåt, och det gäller att hitta en ras som passar ens egen livsstil. Den här boken presenterar 50 hundraser pudel, mops, bullterrier, jack russel terrier, dvärgspets, chow chow, golden retriever, cocker spaniel, tax, basset, grand danois, whippet, boxer, dobermann, collie, schäfer och många fler. Den här boken följer Svenska Kennelklubbens rasindelning. Varje ras presenteras med kynne, utseende, behov, skötsel, hälsa, charm och nackdelar. T ex vad hunden passar till, hur mycket motion och mentala utmaningar hunden behöver, hur mycket utrymme och foder den kräver, hur mycket tid man måste räkna med att lägga ner på skötsel och pälsvård, hur mycket kunskap och erfarenhet som krävs för att man ska kunna uppfostra respektive ras och mycket mer. Andra böcker fokuserar på rasstandarder, men den här är inriktad på hur de olika raserna är att ha som husdjur viktigt att veta för den som ska välja en egen hund.