Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Heat 2

Heat 2

Pocketbok. HarperCollins Nordic. 1 uppl. 2023.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Heat från 1995 med Robert De Niro, Al Pacino och Val Kilmer i huvudrollerna har äntligen fått en uppföljare i bokform!

Dagen efter uppgörelsen i filmen Heat, gömmer sig Chris (Val Kilmer) i Koreatown. Skadad och desperat försöker han komma ut från Los Angeles medan han är jagad av LAPD-polisen Vincent Hanna (Al Pacino).

Några timmar tidigare dödade Vincent Chris vapenbroder Neil (Robert De Niro) under en skottlossning på LAX:s startbanor. Nu är Vincent beslutsam att döda Chris, den sista överlevande i Neils gäng.

1988, sju år tidigare, styr Chris och Neil droghandeln från västkusten ner till mexikanska gränsen och sedan in i Chicago. Våghalsade och drivna drar de in tonvis med pengar och lever livets glada dagar.

Kokainstinna Chicagomordutredaren Vincent – en man med sitt eget mörka förflutna – bestämmer sig för att ensam jaga dessa män när deras våldsvåg har gått för långt. Michael Mann är en av världens främste filmskapare, som här debuterar som spänningsförfattare. Fyrfaldigt Oscarsnominerad för filmer som Den siste mohikanen, The Insider, Ali och Collateral.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789150976588
Titel
Heat 2
Författare
Gardiner, Meg
Förlag
HarperCollins Nordic
Utgivningsår
2023
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 38 mm
Vikt
323 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Heat från 1995 med Robert De Niro, Al Pacino och Val Kilmer i huvudrollerna har äntligen fått en uppföljare i bokform!Dagen efter uppgörelsen i filmen Heat, gömmer sig Chris (Val Kilmer) i Koreatown. Skadad och desperat försöker han komma ut från Los Angeles medan han är jagad av LAPD-polisen Vincent Hanna (Al Pacino).Några timmar tidigare dödade Vincent Chris vapenbroder Neil (Robert De Niro) under en skottlossning på LAX:s startbanor. Nu är Vincent beslutsam att döda Chris, den sista överlevande i Neils gäng.1988, sju år tidigare, styr Chris och Neil droghandeln från västkusten ner till mexikanska gränsen och sedan in i Chicago. Våghalsade och drivna drar de in tonvis med pengar och lever livets glada dagar.Kokainstinna Chicagomordutredaren Vincent - en man med sitt eget mörka förflutna - bestämmer sig för att ensam jaga dessa män när deras våldsvåg har gått för långt."En välskriven och spännande bok, med ett myller av karaktärer, platser och tidsplan, samt en fängslande intrig." Nils Ahnland, BTJ-häftet"Välplanerad, hårdkokt och filmisk." EsquireMichael Mann är en av världens främste filmskapare, som här debuterar som spänningsförfattare. Fyrfaldigt Oscarsnominerad för filmer som Den siste mohikanen, The Insider, Ali och Collateral.