Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Organisationer och kulturer

Organisationer och kulturer

Häftad bok Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2005. 417 sidor.

Nyskick. Här presenteras en omfattande studie av hur vårt ursprung begränsar vårt sätt att tänka, känna och handla och de skillnader som finns mellan olika nationella kulturer. En jämförelse mellan olika nationella och organisationskulturella skillnader görs baserad på forskning. En helt omarbetad och uppdaterad upplaga av boken. Boken riktar sig till dig som i ditt arbete kommer i kontakt med människor från andra länder och kulturer.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9144035632
Titel
Organisationer och kulturer
Författare
Geert Hofstede - Gert Jan Hofstede
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2005
Omfång
417 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
601 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I Organisationer och kulturer presenteras en omfattande studie av hur vårt ursprung begränsar vårt sätt att tänka, känna och handla. Författarna visar de systematiska skillnader som finns mellan olika nationella kulturer. Boken är en analys och jämförelse av olika nationella och organisationskulturella skillnader baserad på forskning i sjuttio länder i över trettio år. I denna, helt omarbetade och uppdaterade, upplaga av boken beskriver författarna de omedvetna regler som styr hur man i olika kulturer tänker och agerar i affärslivet, i familjen och i politiska organisationer. Läs mer om boken på studentlitteratur.se