Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
En hemlig vän

En hemlig vän

Inbunden bok. Bonnier Carlsen. 2022. 96 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Henrietta är arg. Mamma jobbar nästan hela tiden och den nya skolan är inte kul! Den enda ljuspunkten är den snälla, men mystiska herr Wallgren som bor i Henriettas hus. Men vem är han egentligen? Och vem är den mystiska lilla flickan som leker med gungorna på gården? Allt börjar med att Henrietta tappar nycklarna ...

Fantasi och verklighet vävs ihop i Katarina Genars stämningsfulla debutbok från 2010. Denna spännande och suggestiva barnroman kommer nu i en efterlängtad nyutgåva.

KATARINA GENAR har hyllats för sin förmåga att skriva kort och lättläst, med ett rakt och klart språk. Motiven är ofta gåtfulla, magiskt realistiska och vackert vemodiga i Maria Gripes anda. Hennes serie ”Bortom tid och rum” är fristående böcker med magiska inslag och spännande handling där dåtid och nutid flätas samman. Läs också: ”Pensionat Vidablicks gåta”, ”Den magiska kappan”, ”Röda spår”, "Silvervinges hemlighet”, ”Spökflickan” och "Glasfågelns grav".

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789179772291
Titel
En hemlig vän
Författare
Genar, Katarina
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2022
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
155 x 217 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
255 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Henrietta är arg. Mamma jobbar nästan hela tiden och den nya skolan är inte kul! Den enda ljuspunkten är den snälla, men mystiska herr Wallgren som bor i Henriettas hus. Men vem är han egentligen? Och vem är den mystiska lilla flickan som leker med gungorna på gården? Allt börjar med att Henrietta tappar nycklarna ...Fantasi och verklighet vävs ihop i Katarina Genars stämningsfulla debutbok från 2010. Denna spännande och suggestiva barnroman kommer nu i en efterlängtad nyutgåva.