Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Skåne

Skåne

Bilda Förlag. 2003. Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick. Omslaget lite stött i nederkanten med en liten lagad reva. 500 g.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9157459584
Titel
Skåne
Författare
Kurt Genrup - Carl-Håkan Larsén - Bengt Pamp
Förlag
Bilda förlag
Utgivningsår
2002
Omfång
208 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
190 x 230 mm Ryggbredd 25 mm
Språk
Svenska
Baksidestext
I Skåne kan besökaren lätt röra sig från den ena naturtypen till den andra och uppleva en enastående biologisk mångfald, trots människans starka påverkan på naturen. Rika är också historiens spår: Kiviksgraven, Ales stenar, Nordens näst äldsta kyrka i Dalby, medeltida stadsmiljöer som i Ystad och Åhus, alla de skånska slotten, universitetet som grundades i Lund för att försvenska skåningarna? Den folkliga kulturen i Skåne är mer skiftande än i något annat svenskt landskap och när det gäller de sköna konsterna har Skåne mycket att bjuda på, även sommartid. Ove Torgny åker Skåne runt och tar smakprov åt läsaren på alla attraktioner och sevärdheter i bokens avlutande kapitel. 208 sidor. Inb. med skyddsomslag, illustrerad i färg och svartvitt. Författare: Kurt Genrup, Carl-Håkan Larsén, Bengt Pamp, Sven Rosborn, Arne Schmitz och Ove Torgny