Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Det som göms i snö

Det som göms i snö

Inbunden bok Bookmark Förlag. 1 uppl. 2018. 365 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Läsaren leds obönhörligen på villovägar, tills den sista pusselbiten faller på plats och allting klarnar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789188745057
Titel
Det som göms i snö
Författare
Gerhardsen, Carin
Förlag
Bookmark Förlag
Utgivningsår
2018
Omfång
365 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 215 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
550 g
Språk
Svenska
Baksidestext
NOMINERAD TILL ÅRETS BÄSTA KRIMINALROMANFörsta boken efter populära Hammarbyserien är en psykologisk thriller med gastkramande intrig och fullständigt oväntade vändningar.Ett otroget kärlekspar sätter sig i bilen för att hitta en avskild mötesplats. En ung, vilsen kvinna får oväntat lift av en främling. En man kör för fort på de snötäckta vägarna. Alla inblandade har passerat samma ravin. Men bara en har kört någon av vägen, bara en har lämnat någon att dö.   Från att inte ha känt till varandra knyts de samman av en eskalerande våldsspiral, och fastän ingen av dem känner till hela bilden är det ändå någon som vet tillräckligt för att berätta historien.    Det som göms i snö är en oförutsägbar psykologisk thriller, där ingenting är vad det ger sig ut för att vara. Skuld, hat och destruktivitet är det bränsle som driver berättelsen framåt, och i fjärran hägrar hämndens ljuva eufori.CARIN GERHARDSEN är matematikern som bygger  mordgåtor likt ekvationer. Hon är en internationell bästsäljare vars böcker översatts till mer än 25 språk och sålt i mer än 3 miljoner exemplar. Alla åtta delarna i Hammarbyserien har legat överst på försäljningslistorna och hennes böcker är ett givet inslag i svenska bokhyllor.   Sagt om Det som göms i snö: "Milda makter. Vilken thriller Carin Gerhardsen har kokat ihop!"  Blekinge Läns Tidning "Oerhört skickligt En av de allra bästa svenska kriminalberättelserna i år."   Östra Småland "Otroligt spännande! Otroligt skickligt!"  SVT Go kväll  "Nervkittlande! Oväntade vändningar är det gott om i Gerhardsens nya bok."  Östersunds-Posten "Psykologisk thriller med oväntade turer En spännande historia där läsaren svävar i ovisshet ända till de sista sidorna."  Ölandsbladet "Skickligt uppbyggd där inget är vad det först verkar vara."   Tidningen Tara
Ytterligare författare: Gerhardsen, Carin
Ytterligare designers: Lindblad, Niklas