Jägarens kokbok – Från jakt till dukat bord
Inbunden bok. Rabén Prisma. Första upplagan uppl. 1995. 188 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Fint skick. Något hanterad pärm. Inlagan mycket fräsch.
En klassisk kokbok för jägare och matintresserade. Här samsas styckningsguider med recept på rätter som Biff Rydberg på rådjursinnanlår.
Rikt illustrerad med färgfoton av Lars Paulsson.
Innehåller även passning, flåning, styckning och tillagning av hjort, älg, björn, vildsvin, hare, bäver m.m.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789151826653
- Titel
- Jägarens kokbok
- Författare
- Gert Klötzke - Torsten Mörner - Lars Paulsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1995
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1251 g
- Språk
- Svenska
