Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
White Palace

White Palace

Inbunden bok. W&W. 1989. 345 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Max Byron är 27 år och jobbar med reklam. Han är snygg och framgångsrik, mitt i karriären. Han har en dyrbar och smakfull våning på Manhattan. Sedan hans unga hustru dött i en bilolycka lever han ett tråkigt och inrutat liv i sin pedantiskt välstädade våning. Hans vänner är bekymrade för honom. De vill ha med honom i svängen igen. Max behöver träffa nya kvinnor.
Men livet förändras för Max på ett oväntat sätt. In i hans universum snubblar en högst opassande partner - det är Nora, en lidelsefull 42-årig servitris. Max upptäcker till sin förvåning att han är ohjälpligt besatt av en kvinna som bor på fel sida av stan, som är vulgär och obildad och som är alldeles för gammal för honom. Hon är en fullständig kontrast till den vackra och svala överklasshustru vars minne han hittills vårdat ömt.
Det är förutsättningarna i denna oemotståndligt roliga och gripande historia. Den tändande gnistan är en våldsam passion som får Max att tappa både andan och fotfästet. När kärleksnätternas rus skingrats en aning fördjupas berättelsen. Nora börjar finna en egen väg ur sin slarviga tillvaro samtidigt som Max hårdhänt slungas ut ur sin yuppie-existens, tvingas hoppa av karriären och bryta med det mesta som varit väsentligt för honom. Både Nora och Max genomgår en smärtsam personlig utveckling som rymmer åtskillig dramatik och skiljer dem åt brutalt. (S)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9146155007
Titel
White Palace : roman
Författare
Savan, Glenn - Berggren, Hans - Heckscher, Einar
Förlag
Stockholm : Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
1991
Språk
Svenska