Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Svensk gastronomi : en global succé
Svensk gastronomi : en global succé Svensk gastronomi : en global succé

Svensk gastronomi : en global succé

Inbunden bok. Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB. 2021. 223 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198343229
Titel
Svensk gastronomi : en global succé
Författare
Granqvist, Carl Jan
Förlag
Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB
Utgivningsår
2021
Omfång
223 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 285 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
1280 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Tanken med denna bok är att en hållbar gastronomi styr utvecklingen i rätt riktning och bidrar till jordens över levnad. Det svenska jordbruket, livsmedelshanteringen, dagligvaruhandeln och restaurangnäringen har snabbt reagerat på de miljö- och klimatmässiga utmaningar som blivit allt mer uppenbara.
Huvudförfattare är kulturjournalisten Karsten Thurfjell och formgivare den mångfaldigt prisbelönte Dick Norberg. Boken bygger på Det Svenska Måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp som omarbetats till en global publik. Boken omfattar 224 sidor och finns också översatt till engelska, arabiska, och kinesiska.
Svensk gastronomi – en global succé riktar sig till alla med intresse för måltid, men kan också fungera som ett pedagogiskt redskap för medarbetare inom företag, myndigheter och organisa­tioner som arbetar med Sverigebilden på en global marknad.
För initiativet och bokens koncept står Hans Wallensteen och Carl Jan Granqvist.