Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Liten bergspredikan för socialister

Liten bergspredikan för socialister

Inbunden bok. Ordfront Förlag. 2018. 175 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst.

I Liten bergspredikan för socialister skriver Göran Greider det långa tal till socialdemokratin och vänstern som ska ge dem hopp och skapa möjlighet för vänstern att växa igen. Det innehåller de krav som Stefan Löfven borde ställa på sig själv och sin rörelse, de frågor om jämlikhet som Socialdemokraterna borde driva för att ingjuta hopp i den brett definierade arbetarklassen och få förutsättningar att förändra Sverige. Det är det röda och gröna tal som Löfven borde hålla 1 maj 2018 inför valrörelsen.


AV GÖRAN GREIDER: Vid fönstret slår ensamheten ut / Motsång / Sjundenovemberdikter / Pasolini i Stockholm / Ett åttiotal : en poesiantologi 1979–89 (med Madeleine Grive) / Farlig vision (manus till kortfilm) / Ombyggd Volvo / Att läsa världen / Systemskifte : fyra folkhemsdebatter (med Peter Antman och Tomas Lappalainen) / Det levande löftet / Loket, Nietzsche och Sonja Åkesson : en personlig essä om kultur och rättvisa / När fabrikerna tystnar / Rudolf Meidne : skärvor ur ett nittonhundratalsliv / Arbetarklassens återkomst / Allt jag tänker på när jag hör Vivaldi : texter om klassisk musik / Liten ordbok för underklassen (med Ann-Charlott Altstadt) / Världen efter kommunismen / Vem är rädd för litteraturen? - litteraturkritik 1989–2001 / Fucking Sverige : byn, bruket, skogen : en modern Dalaresa / Jakobsbrevet / Hagen / Men först lite musik! : 21 bilder och 60 texter om konsten att lyssna (med Mikael Strömberg) / Stil och politik (med Barbro Hedvall) / Det gångna är som en dröm och det närvarande förstår jag icke : en bok om Dan Andersson / Katterna kommer in från mörkret / Det måste finnas en väg ut ur det här samhället / Ingen kommer undan Olof Palme / Liten katekes för de ännu vanmäktiga / Vi kan inte ha det så här / Och dagarna är som små sekler / Den solidariska genen : anteckningar om klass, utopi och människans natur / Städerna som minns Joe Hill : En svensk-amerikansk historia / Populistiska manifestet (med Åsa Linderborg) / En av dessa morgnar ska du stiga upp sjungande / Hon vars hjärta var som mitt / Barndomsbrunnen : en historia om sjukdom och minne i brutna rader / Stugland : en berättelse om Sverige / Dan Anderssons Stockholm : en stadsvandring (med Nils Holmdahl).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177750222
Titel
Liten bergspredikan för socialister
Författare
Greider, Göran
Förlag
Ordfront Förlag
Utgivningsår
2018
Omfång
175 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
135 x 183 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
250 g
Språk
Svenska
Baksidestext
ILiten bergspredikan för socialister skriver Göran Greider det långa tal till socialdemokratin och vänstern som ska ge dem hopp och skapa möjlighet för vänstern att växa igen. Det innehåller de krav som Stefan Löfven borde ställa på sig själv och sin rörelse, de frågor om jämlikhet som Socialdemokraterna borde driva för att ingjuta hopp i den brett definierade arbetarklassen och få förutsättningar att förändra Sverige. Det är det röda och gröna tal som Löfven borde hålla 1 maj 2018 inför valrörelsen.