Att Krydda Brännvin
Häftad bok. Gunnar Syrén. 2001. 57 sidor.
Nyskick.
Dedikation av författaren. Gunnar Syrén anlitas i hög grad som föreläsare och ledare vid provningar av kryddat brännvin. Han har medverkat, avseende brännvinskryddning, ett 50-tal gånger i radio och även i TV. Och dessutom i tryckta alster, främst ”Winlunds fjärde kokbok”.
Han kryddar brännvin åt flera kända restauranger, tex Leijontornet och Stora Gungan i Stockholm och Restaurang Sjömagasinet i Göteborg, men även på hemmaplan, tex Halltorps Gästgiveri, Strand Hotell, Sunwing Ekerum, Calmar Hamnkrog, Fiskaregatan Krog och Stufvenäs Gästgifveri. (dryck)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789163037979
- Titel
- Att krydda brännvin
- Författare
- Syrén, Gunnar - Olsson, Solweig
- Förlag
- Borgholm : G. Syrén
- Utgivningsår
- 1995
- Språk
- Svenska
