Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Att Krydda Brännvin

Att Krydda Brännvin

Häftad bok. Gunnar Syrén. 2001. 57 sidor.

Nyskick. Dedikation av författaren. Gunnar Syrén anlitas i hög grad som föreläsare och ledare vid provningar av kryddat brännvin. Han har medverkat, avseende brännvinskryddning, ett 50-tal gånger i radio och även i TV. Och dessutom i tryckta alster, främst ”Winlunds fjärde kokbok”.
Han kryddar brännvin åt flera kända restauranger, tex Leijontornet och Stora Gungan i Stockholm och Restaurang Sjömagasinet i Göteborg, men även på hemmaplan, tex Halltorps Gästgiveri, Strand Hotell, Sunwing Ekerum, Calmar Hamnkrog, Fiskaregatan Krog och Stufvenäs Gästgifveri. (dryck)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163037979
Titel
Att krydda brännvin
Författare
Syrén, Gunnar - Olsson, Solweig
Förlag
Borgholm : G. Syrén
Utgivningsår
1995
Språk
Svenska