Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
HISTORIENS STÖRSTA SPIONER. DEN OTROLIGA SANNINGEN BAKOM RUBRIKERNA

HISTORIENS STÖRSTA SPIONER. DEN OTROLIGA SANNINGEN BAKOM RUBRIKERNA

Inbunden bok Bokförlaget Semic. 2007. 288 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Oläst. "Det finns en laddning kring nästan alla de stora spionfallen - vad var det som hände egentligen? Har vi fått veta sanningen, eller har vi bara skrapat på ytan? Kanske har vi till och med blivit helt vilseledda ibland? Det handlar om nutidshistoria," säger Gunnar Wall, " bara lite mer spännande än det mesta annat som skett." I den här boken - HISTORIENS STÖRSTA SPIONER- presenterar han en rad sensationella spionfall, och två av huvudpersonerna, Stig Bergling och Arne Treholt kommenterar här med egna ord sina levnadsöden. För fler böcker av GUNNAR WALL: Välkommen att titta in på mina andra annonser på VILLA ROSAS BOKHYLLOR här på Bokbörsen!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789155234799
Titel
Historiens största spioner
Författare
Gunnar Wall
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2007
Omfång
288 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
164 x 235 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
539 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Skurkar, hjältar, tokstollar, oskyldiga offer ... Världens stora spionaffärer har haft alla sorters huvudpersoner. I den här boken får vi träffa människorna bakom några av de mest sensationella fallen:Mata Hari var nakendansösen som tog Paris med storm under åren före första världskriget. Myten talar om en hänsynslös vamp som blev storspion och lurade franska militärer att lämna ut hemligheter. Men i själva verket fanns det andra som drog in henne i ett osynligt nät som hon inte kunde ta sig ur ... Stig Wennerström var den solbrände, välklädde svenske flygöversten som alltid sågs på ambassadernas cocktailpartyn. Sverige drabbades av en chock när det avslöjades att han lämnat ut militära hemligheter till Sovjetunionen.Sidney Reilly var verklighetens motsvarighet till James Bond. Han gjorde ett djärvt försök att störta den ryska bolsjevikregeringen 1918 – men blev lurad i en fälla och skjuten i en skog utanför Moskva. Eller? Somliga påstår att han överlevde och bytte sida ...Gunnar Wall presenterar i denna bok en rad sensationella spionfall. Två av huvudpersonerna, Arne Treholt och Stig Bergling, berättar dessutom i boken med egna ord hur de i dag ser på vad de gjort.