Vegetarisk mat med ägg
Inbunden bok. Västerås : Ica bokförl. 1980. 122 sidor.
Nyskick. Det är många fördelar med grönsaksrätter - de är fettfattiga, kalorisnåla och rika på vitaminer och mineralämnen. De innehåller mycket fibrer och är därigenom nyttiga för matsmältningen. Deras färger gör dem till en fest för ögat och de är lätta att tillreda. "Vegetarisk mat med ägg" erbjuder många läckra matförslag till alla som vill äta sunt - vegetarianer såväl som de som äter blandad kost. Här finns inte mindre än 490 recept på välsmakande och aktuella rätter, som i de allra flesta fall bygger på råvaror som man utan svårigheter kan få tag i på alla orter. (Kartonnage)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789153405771
- Titel
- Vegetarisk mat med ägg
- Författare
- Gunnarsen, Ruth - Dahlbäck, Maj - Seiler, Bernd
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Utgivningsår
- 1980
- Språk
- Svenska
