Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Lördagkväll med mat och vin

Lördagkväll med mat och vin

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2013. 167 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Rikt illustr. - Välaktat ex i nyskick. Uppföljare till Håkan Larssons "Fredagkväll med mat och vin"

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789174243666
Titel
Lördagkväll med mat och vin
Författare
Larsson, Håkan
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2013
Omfång
167 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
202 x 295 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
1014 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Efter succérna med Fredagkväll med mat och vin – en av de senaste årens mest sålda kokböcker – och Sommarkväll, tar nu Håkan Larsson itu med helgens festligaste kväll: lördagen.   I Lördagkväll med mat och vin bjuder Håkan på recept och inspiration för den intima middagen med familjen eller goda vänner. För varje årstid presenteras utvalda förrätter, varmrätter och desserter, med säsongens råvaror och smaker i centrum. En, två eller tre rätter till middag? Du väljer själv! Håkan ger också tips om hur du komponerar den perfekta menyn; hela 250 olika kombinationer är möjliga varje årstid, tusentals i hela boken.    Alla som läst Håkan Larssons tidigare kokböcker eller följt hans matlagning på TV kommer att känna igen sig. Höga, rena smaker där råvaran står i centrum, med befriande okrånglig matlagning.   "Jag kan inte laga svår mat”, brukar Håkan säga, ”så mina recept måste vara enkla och tydliga”. Där ligger säkert också förklaringen till böckernas popularitet. Maten är lättlagad, kommer snabbt på bordet – och smakar härligt!    En lördag har vi mer tid än på fredagen, och i Lördagkväll finns också plats för ett och annat klassiskt långkok, i uppgraderat och moderniserat skick. Att varje rätt får sällskap av ett passande vin, presenterat med namn, varunummer och pris, är självklart.    Lördagkväll har alla förutsättningar att bli en modern klassiker. Välkommen på middag!

Ytterligare medarbetare:
Författare: Larsson, Håkan
Designers: Lyth, Annika