Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Kokkonsten som vetenskap och konst. Med särskilt avseende på hälsolärans och ekonomiens fordringar. I urval och med inledning av Knut Hagberg (1900-1975)

Kokkonsten som vetenskap och konst. Med särskilt avseende på hälsolärans och ekonomiens fordringar. I urval och med inledning av Knut Hagberg (1900-1975)

Inbunden bok.

Mycket gott skick. Natur och Kultur, Stockholm 1958. 179,[2] sidor. Med illustrationer tagna ur 1896 års upplaga. Förlagets gröna präglade linneklotband med förgylld vinjett på frampärmen samt förgylld ryggdekor, färgat övre snitt och skyddsomslag med ris på ryggsluten. [23x15,5 cm]. Boken i fint skick. - Charles Emil Hagdahl, född 7 februari 1809 i Linköping, död 29 november 1897 i Stockholm, var en svensk läkare och författare till Kokkonsten som vetenskap och konst från 1879, en kokbok som blev mycket populär och inflytelserik. (från Wikipedia). Ämnesord: Gastronomi, Matlagning, Kokbok, Kokböcker

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish