Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Kok-konsten som vetenskap och konst. Faksimilupplaga utgiven av Gastronomiska  Akademien . Faksimil efter andra omarbetade upplagan 1896

Kok-konsten som vetenskap och konst. Faksimilupplaga utgiven av Gastronomiska Akademien . Faksimil efter andra omarbetade upplagan 1896

Inbunden bok.

Mycket gott skick. Bonniers/ Gastronomiska Akademiens bibliotek. 1:a uppl. 1963. 1006 s. Vackert ljusorange linneimt band. Bandet har komponerats av Vidar Forsberg. Mycket gott skick. Mat, kokkonst, kryddor, kött, fisk,,svampar, en mycket klassisk kokbok utöver det vanliga, ett måste för den matintresserade, fina illustrationer, .

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen