Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Din guide till ett bättre sexliv

Din guide till ett bättre sexliv

Xstory, 2007. Förlagets helklotband i mycket gott skick. Skyddsomslaget fräscht, men lätt tilltryckt/naggat vid rygghuvudet och övre hörnen samt med några lättare veck i framsidans övre del. 143, [1] s. Illustrerad. ISBN 978-91-85683-00-0.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185683000
Titel
Din guide till ett bättre sexliv
Författare
Hall, Paula
Förlag
Xstory
Utgivningsår
2007
Omfång
143 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
159 x 185 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
411 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nästan alla vuxna människor drömmer om ett underbart sexliv, men för många förblir det också bara en dröm. Att hålla glöden vid liv under flera år tillsammans eller att känna sig passionerad mitt i vardagen är inte alltid det lättaste.
Den här boken erbjuder råd och hjälp på vägen för att kärleken och lusten ska växa sig stark och livskraftig. Det handlar om både praktiska tips i sängen och grundläggande förutsättningar för ett bra förhållande.
Din guide till ett bättre sexliv är den ultimata läsningen för honom, för henne och för er båda helt enkelt den bästa bok som man kan ha på nattduksbordet.

Paula Hall är psykoterapeut med relations- och sexualfrågor som specialitet. Hon är en av Storbritanniens främsta experter inom området och bidrar ofta med råd i såväl dagstidningar som veckopress och månadsmagasin. Hall står även bakom BBC:s webbsida om förhållanden och sex.

Julian Slowinski är psykolog och arbetar bland annat med rådgivning åt par vid sin mottagning i Philadelphia i USA. Han har även mångårig erfarenhet som föreläsare om sex och relationer samt har också publicerat ett flertal artiklar på ämnet.

Ur förordet:
Sex har möjligheten att vara en mycket angenäm upplevelse. I det finns inte bara lockelsen av fysisk tillfredsställelse och sensuell njutning, utan också ett unikt sätt för två människor att komma samman och förenas till ett. Många par betraktar sex som det mest intima uttrycket för deras kärlek för varandra. Det är den akt som gör deras förhållande speciellt och säreget.
Detta betyder dock inte att man vet hur man ska älska någon, bara för att man är förälskad. Ett bra sexliv, som tillfredsställer båda parter, kräver att man lägger ner tid, möda och framför allt engagemang. Man förbinder sig att vara kärleksfull, öppen och äventyrlig.
Den här boken har skrivits för att hjälpa dig och din partner att njuta av bättre sex, och inte bara för stunden utan under resten av era liv tillsammans.