Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kommer aldrig mer igen. Blod på snö. Askungen. Dalen som dränktes.

Kommer aldrig mer igen. Blod på snö. Askungen. Dalen som dränktes.

Inbunden bok.

Mycket gott skick. McBain: Mike Zetterberg bor med sin hustru Ylva och deras dotter i en villa strax utanför Helsingborg. En fredagskväll kommer inte Ylva hem som väntat efter jobbet. Först tänker Mike att hon tar ett glas vin med sina jobbarkompis men när hon fortfarande inte kommit hem nästa morgon blir Mike förbannad. Hela dagen går utan ett ljud från Ylva och så småningom inser Mike att någonting måste ha hänt henne. När han till slut anmäler sin hustru försvunnen riktas misstankarna snart mot honom själv. Vad ingen vet är att Ylva fortfarande är i livet, och hon befinner sig bara ett stenkast från sitt eget hem.

Nesbo: Jag trodde att blodet skulle frysa på snöns yta och ligga kvar. Men i stället sög snön upp det, drog in det under ytan, gömde det, som om det själv behövde blodet. ur Blod på snö
Det är Oslo i december, den kallaste vintern i mannaminne.
Där lever Olav. Han är en mycket ensam person som mördar på uppdrag. När man slår ihjäl folk mot pengar är det inte lätt att komma någon nära.
Nu har han mött Corina, sin drömkvinna.
Det är bara ett problem. Hon är chefens fru. Och det är henne han har fått i uppdrag att döda.

McBain: Det var inget trevligt fall. En död privatdetektiv, ett par kubaner med grymma metoder, sorterade skurkar, fnask och narkotikalangare. Ändå påstår myndigheterna brottsnivån i Calusa var acceptabelt låg.


Tre små flickor försvann spårlöst den där heta sommaren för femton år sedan, samma år som lokalbefolkningen i byn Dendale i Yorkshire tvingades lämna sina hem för att ge plats åt ett nytt vattenmagasin. Ytterligare en person saknas, nämligen den unge man som troddes ligga bakom dåden. Femton år senare tycks historien upprepa sig på ett skrämmande sätt då en liten flicka från grannbyn Danby anmäls saknad. Andy Dalziel hade den gången misslyckats med att lösa fallet, men nu får han chansen att återuppta utredningen ? som vanligt med Peter Pascoe vid sin sida. En efter en avslöjas bybornas hemligheter, tills bara två saker återstår för att barnamördaren ska avslöjas. Att en liten flicka hinner berätta vad hon sett och att en annan flicka tillåter sig att minnas ... Reginald Hill har belönats med det absolut finaste pris en brittisk deckarförfattare kan få, Cartier Diamond Dagger-priset, för sin serie kriminalromaner med de två poliserna Dalziel och Pascoe som huvudpersoner.

Någon är gulnad och en namnad.

Titta på alla mina andra annonser.
Jag säljer böcker dvd-filmer och VHS-filmer.
Jag har alltid, 64:- i frakt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish