Stycka kött. Hemma, I butik, I skola
Inbunden bok. Ica-förlaget AB. 1 uppl. 1974. 135 sidor.
Nära nyskick.
Format 20,5 x 15,5 cm Vikt 350 g.
Inbundet laminatband, mycket rikt illustrerad med steg-för-steg foton i sv/v och med 7 planschsidor i färg. Ur baksidestexten: Här presenteras i bild och text de mest rationella metoderna för styckning av storboskap, kalv, får, lamm, svin och vilt. Till varje styckningsdetalj lämnas också förslag på lämpliga rätter. Stycka kött vänder sig till alla som har med kött att göra i sitt yrke eller hemma, till köttmästaren och säljaren men också till den medvetna konsumenten. INNEHÅLL: Förord. Besiktning och klassificering. Redskap. Känn igen köttbiten. Styckning av nöt och älg framdel samt bakdel. Styckning av gödkalv och ren. Styckning av svin Stockholmsmetoden samt Malmömetoden. Styckning av lamm, får, hjort och rådjur. Styckningsregister. Rätt bit till rätten.
// Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [4895-3]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789153402862
- Titel
- Stycka kött : hemma, i butik, i skola
- Författare
- Högdal, Eva - Karlenhed, Harald - Ica provkök
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Utgivningsår
- 1977
- Språk
- Svenska
