Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Stycka kött. Hemma, I butik, I skola

Stycka kött. Hemma, I butik, I skola

Inbunden bok. Ica-förlaget AB. 1 uppl. 1974. 135 sidor.

Nära nyskick. Format 20,5 x 15,5 cm Vikt 350 g.
Inbundet laminatband, mycket rikt illustrerad med steg-för-steg foton i sv/v och med 7 planschsidor i färg. Ur baksidestexten: Här presenteras i bild och text de mest rationella metoderna för styckning av storboskap, kalv, får, lamm, svin och vilt. Till varje styckningsdetalj lämnas också förslag på lämpliga rätter. Stycka kött vänder sig till alla som har med kött att göra i sitt yrke eller hemma, till köttmästaren och säljaren men också till den medvetna konsumenten. INNEHÅLL: Förord. Besiktning och klassificering. Redskap. Känn igen köttbiten. Styckning av nöt och älg framdel samt bakdel. Styckning av gödkalv och ren. Styckning av svin Stockholmsmetoden samt Malmömetoden. Styckning av lamm, får, hjort och rådjur. Styckningsregister. Rätt bit till rätten.
// Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [4895-3]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153402862
Titel
Stycka kött : hemma, i butik, i skola
Författare
Högdal, Eva - Karlenhed, Harald - Ica provkök
Förlag
Västerås : Ica bokförl
Utgivningsår
1977
Språk
Svenska