Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Om drömmen blir verklighet : roman

Om drömmen blir verklighet : roman

Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 2000.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Kate Powell har redan i unga år förstått att det inte räcker med att överleva. Man måste lyckas också. När hon var åtta år gammal dog hennes föräldrar i en bilolycka och hon adopterades av släktingar. Hos familjen i Templeton betraktas hon som barn i huset och delar allt med dottern Laura och Margo, hushållerskans dotter. Det hon saknar av skönhet kompenserar hon med sin skarpa hjärna, den kommer att bli nödvändig för att hon ska nå de mål hon tidigt stakat ut åt sig.
Vägen dit blir rak. Hon arbetar hårt och har inte tid för nonsens.- Utöver sitt arbete på en revisionsbyrå driver hon tillsammans med sina barndomsvänner en fashionabel second hand-butik. Hennes liv är disciplinerat och inrutat och något utrymme för ett kärleksförhållande finns definitivt inte. Allra minst har hon tid med en som Byron De Witt, honom tål hon inte, vilket för övrigt är ömsesidigt.
Men så händer något som kommer att tvinga henne att helt omdefiniera sina livsval, och hon kommer att behöva allt stöd hon kan få. När Kate inser att allt hon kämpat för håller på att gå förlorat, rasar hennes värld samman och hon måste börja bygga upp den igen. Men den här gången behöver hon kanske inte nödvändigtvis göra det ensam.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100571016
Titel
Om drömmen blir verklighet : roman
Författare
Hardesty, Sarah
Förlag
Stockholm : Bonnier
Utgivningsår
2000
Språk
Svenska