Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Framtidens hjärta

Framtidens hjärta

Inbunden bok. Romanus & Selling. 2024. 340 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Det är 1915 och den ryska revolutionen står för dörren när den gudabenådade unge poeten Vladimir Majakovskij stormar in i paret Lili och Osip Briks liv. De är ett legendariskt par; intellektuella, konstnärliga och inflytelserika. Osip blir Majakovskijs förläggare och Lili hans musa. Hon är en kvinna vars tjuskraft inte lämnar någon oberörd, med hundratals älskare är hon rödglödgat säker på att hon ska få leva efter eget huvud.

"Framtidens hjärta" utspelar sig under en kulturell guldålder och våldsam brytningstid och är en roman om vad frihet och lust egentligen kan innebära. Och om vad som händer när man, i frihetens namn, börjar skada andra, och sig själv.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189771031
Titel
Framtidens hjärta
Författare
Hasselblad, Malin
Förlag
Romanus & Selling
Utgivningsår
2024
Omfång
340 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 225 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
513 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det är 1915 och den ryska revolutionen står för dörren när den gudabenådade unge poeten Vladimir Majakovskij stormar in i paret Lili och Osip Briks liv. De är ett legendariskt par; intellektuella, konstnärliga och inflytelserika. Osip blir Majakovskijs förläggare och Lili hans musa. Hon är en kvinna vars tjuskraft inte lämnar någon oberörd, med hundratals älskare är hon rödglödgat säker på att hon ska få leva efter eget huvud."Framtidens hjärta" utspelar sig under en kulturell guldålder och våldsam brytningstid och är en roman om vad frihet och lust egentligen kan innebära. Och om vad som händer när man, i frihetens namn, börjar skada andra, och sig själv.