Choklad : mer av det goda
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2007. 239 sidor.
Nyskick.
NYSKICK
Vår okrönte choklad kung, Jan HedH presentera här ännu en läcker bok i sitt favoritämne Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel med aprikoser och plommon med hallon och svarta vinbär med smaksättning som chili och rosépeppar, flingsalt och citron timjan kanel kaffe och Teer av skilda slag men också delikata petit-fourer kolor desserter och tårtor
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789151848471
- Titel
- Choklad : mer av det goda
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1226 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin bok Choklad presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor. Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner.
Choklad vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Choklad utkom i original 2005.
