Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Presentationsteknik – En handbok i framgång – Andra upplagan

Presentationsteknik – En handbok i framgång – Andra upplagan

Häftad bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2012. 86 sidor.

Mycket gott skick. Boken ser egentligen ut som ny, men har en liten lätt ojämnhet/vag bucklighetstendens som gör att den inte är fullständigt plan.

Ur baksidestexten:
"Författaren ger en vägledning i hur du ska disponera ditt material, förbereda en start, hantera och skapa frågor, övervinna nervositet samt hur du kan bemöta besvärliga lyssnare och mycket annat. De väl underbyggda framgångsfaktorerna är tydligt beskrivna och lätta att ta till sig.
Innehållet är uppbyggt som en presentation med start, inledning, informationsdel, sammanfattning och avslutning. Du kan också välja att läsa de olika avsnitten i din egen ordning.
Presentationsteknik kan användas som kurslitteratur i kombination med praktisk träning och som inspirationskälla till din egen utveckling och framgång."

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789144079585
Titel
Presentationsteknik : en handbok i framgång
Författare
Hedin, Anders
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2012
Omfång
86 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
155 x 223 mm Ryggbredd 7 mm
Vikt
176 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Här är en bok för dig som vill bli säkrare och tydligare i dina presentationer. Du får handfasta råd för hur du ska nå ut med ett budskap och upplevas som proffsig. Oavsett om du är nybörjare eller van talare hittar du här lättillgängliga tips och användbara verktyg.
Författaren ger en vägledning i hur du ska disponera ditt material, förbereda en start, hantera och skapa frågor, övervinna nervositet samt hur du kan bemöta besvärliga lyssnare och mycket annat. De väl underbyggda framgångsfaktorerna är tydligt beskrivna och lätta att ta till sig.
Innehållet är uppbyggt som en presentation med start, inledning, informationsdel, sammanfattning och avslutning. Du kan också välja att läsa de olika avsnitten i din egen ordning.
Presentationsteknik kan användas som kurslitteratur i kombination med praktisk träning och som inspirationskälla till din egen utveckling och framgång.