Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Olivia Joules fria fantasier

Olivia Joules fria fantasier

Inbunden bok. Damm förlag. 1 uppl. 2004. 351 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Lätt gulnat boksnitt och några minimala hanteringsspår på skyddsomslaget, för övrigt i nyskick.

Glöm Modesty Blaise och James Bond. Här kommer Olivia Joules! Helen Fieldings nya hjältinna är lika underbar som Bridget Jones. Olivia Joules är tuff, begåvad och en bra journalist - men karriären som utlandskorrespondent är ändå långt borta. Artiklar om deprimerade vårtsvin, försvunna gräshoppor och andra fria fantasier gör att Olivia tvingas skriva om en ny hudkräm. Det är inte vad Olivia drömmer om, och hon finner snart något mer värdigt att undersöka. Pierre Ferramo är mystisk. Olivia är säker på att han under identiteten som filmproducent och playboy döljer något skumt. Han är säkert terrorist! Den franska accenten är i varje fall falsk och hans strumpor gör Olivia mycket misstänksam. Snart är Olivia indragen i något som överträffar hennes rika fantasiliv. Hon förföljer Pierre Ferramo från lyxiga hotellsviter till tropiska öar, och hennes misstankar tycks vara befogade. Men vilka är Pierre Ferramos planer och vad ska hon ta sig till om hon avslöjar honom? Som tur är ingriper MI6, den brittiska underrättelsetjänsten. Och Olivia utrustas med det senaste inom ögonskuggsbomber och örhängen med GPS-sändare. Frågan är bara om det är tillräckligt för att rädda världen ...


AV HELEN FIELDING

SERIEN OM BRIDGET JONES: 1. Bridget Jone's dagbok / 2. På spaning med Bridget Jones / 3. Bridget Jones : Mad about the boy / Bridget Jone's Baby : Dagboken.

FRISTÅENDE: Samvetets röst / Olivia Joules fria fantasier.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9177156579
Titel
Olivia Joules fria fantasier
Författare
Helen Fielding
Förlag
Damm förlag
Utgivningsår
2004
Omfång
351 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 215 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
501 g
Språk
Svenska