JUNK FOOD VEGO
Inbunden bok. Kakao Förlag. 2017. 121 sidor.
Nyskick.
–– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
Junk food vego är ännu en ljuvlig bok av författarna till Ta tillvara och Rötter & knölar. Här bjuder de på det vi vanligen kallar skräpmat, snabbmat eller street food.
• Sina benämningar till trots är maten i den här boken dock varken dålig eller särskilt snabb, Amanda Hellberg och Eveline Johnsson har angripit junket med lika mycket kärlek som de tar sig an övrig mat. De har sin vana trogen använt fina, lokala råvaror och tillagat maten från grunden: Vi tycker det är spännande att utforska det svenska skafferiet, att undersöka vad som kan odlas här, och sedan använda det på nya sätt. Man skulle kunna säga att skräpmaten på senare år liksom har flyttat in, gjort sig hemmastadd, bytt skepnad och numer presenterar sig som den nya husmanskosten.
• Testa till exempel bruna bönor i chilin eller burgaren, rotsaker på pizzan eller i tacofärsen, och sno ihop en rotfruktskimchi!
• Här bjuds även surdegspizza med spännande fyllningar, hemmagjorda pannkakor och pajer med färsk frukt och fina bär och mycket, mycket mer.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789187795244
- Titel
- Junk food vego
- Författare
- Hellberg, Amanda
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 121 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 252 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Junk food vego är ännu en ljuvlig bok av författarna till Ta tillvara och Rötter & knölar. Här bjuder de på det vi vanligen kallar skräpmat, snabbmat eller street food. Sina benämningar till trots är maten i den här boken dock varken dålig eller särskilt snabb, Amanda Hellberg och Eveline Johnsson har angripit junket med lika mycket kärlek som de tar sig an övrig mat. De har sin vana trogen använt fina, lokala råvaror och tillagat maten från grunden: Vi tycker det är spännande att utforska det svenska skafferiet, att undersöka vad som kan odlas här, och sedan använda det på nya sätt. Man skulle kunna säga att skräpmaten på senare år liksom har flyttat in, gjort sig hemmastadd, bytt skepnad och numer presenterar sig som den nya husmanskosten. Testa till exempel bruna bönor i chilin eller burgaren, rotsaker på pizzan eller i tacofärsen, och sno ihop en rotfruktskimchi! Här bjuds även surdegspizza med spännande fyllningar, hemmagjorda pannkakor och pajer med färsk frukt och fina bär och mycket, mycket mer.