Östersjömat : Traditioner, recept och matkultur
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2005. 182 sidor.
Nyskick.
Inlaga i som ny och pärm likaså. Omslag har en reva upptill vänster och mindre skav vid hörn.
Se gärna mina övriga annonser för fler liknande böcker, tryck på säljare: ”Henkesjo” nedan och beställ flera böcker samtidigt utan extra fraktkostnad!
1J5
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789172036970
- Titel
- Östersjömat : Traditioner, recept och matkultur
- Författare
- Hellström, Mats - Lindberg, Björn 1945-
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 674 g
- Språk
- Svenska