Östersjömat - traditioner, recept och matkultur
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Stockholm : Carlsson, 2005 (Kristianstad : Kristianstads boktryckeri) 182[1]s. Ill. (huvudsakligen i färg) 25 cm. Fotografierna: Björn Lindberg. ISBN: 91-7203-697-4 ; Inbunden bok, med skyddsomslag. Omslaget lätt nött i kanren, i övrigt i mycket fint skick.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9172036974
- Titel
- Östersjömat : Traditioner, recept och matkultur
- Författare
- Hellström, Mats - Lindberg, Björn 1945-
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 674 g
- Språk
- Svenska
