Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Cookies & crumbs

Cookies & crumbs

Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2023. 154 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Alla kan göra en perfekt cookie med rätt kunskap!

Kaja Hengstenberg driver Krümel - Cookies & Crumbs, en liten butik på Valhallavägen i Stockholm. Hennes mål är att med hjälp av olika tekniker, texturer och smakkombinationer göra de godaste cookies du kan tänka dig. Det som är speciellt med cookies är att de är lite större, högre, och viktigast av allt är att de är mjuka i mitten och lätt knapriga på utsidan. Boken innehåller cirka 30 recept som till exempel chunky milk chocolate chip cookie, matchacookie, strawberry & hibiscus cookie och citroncookie med pistasch. Några av recepten är dessutom veganska och glutenfria. Om du följer Kajas tips, är noga med recepten och använder bra ingredienser är det inte mycket som kan gå fel!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127181250
Titel
Cookies & crumbs
Författare
Hengstenberg, Kaja
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2023
Omfång
154 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
191 x 246 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
666 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"En lekfull och visuellt mycket tilltalande bakbok, nischad på amerikanska cookies – en guldgruva för den läsare som är specialintresserad av cookies"
BTJ
"Söta, knapriga, sega och med otaliga smakkombinationer. Ett måste för kakälskaren!"
Tidningen VEGO
Alla kan göra en perfekt cookie med rätt kunskap!
Kaja Hengstenberg driver Krümel – Cookies & Crumbs, en liten butik på Valhallavägen i Stockholm. Hennes mål är att med hjälp av olika tekniker, texturer och smakkombinationer göra de godaste cookies du kan tänka dig. Det som är speciellt med cookies är att de är lite större, högre, och viktigast av allt är att de är mjuka i mitten och lätt knapriga på utsidan. Boken innehåller cirka 30 recept som till exempel chunky milk chocolate chip cookie, matchacookie, strawberry & hibiscus cookie och citroncookie med pistasch. Några av recepten är dessutom veganska och glutenfria. Om du följer Kajas tips, är noga med recepten och använder bra ingredienser är det inte mycket som kan gå fel!
Sagt om boken:

Ny bok sprängfylld med goda cookies och crumbs.
Vi bagare