Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Den mystiska strålen. Del 2,  Karamakos utbrott

Den mystiska strålen. Del 2, Karamakos utbrott

Inbunden bok. Cobolt Förlag. 1 uppl. 2023. 52 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Johan, Lotta och Jocko i nyutgåva!

Efter att ha flytt från piraternas undervattensbas har Johan, Lotta och Jocko hamnat på en ö där de med nöd och näppe klarat sig från att bli urbefolkningens nästa skrovmål. Det dröjer dock inte länge innan deras förföljare dyker upp i sin ubåt. Vad de inte vet är att det på ön finns en stor vulkan som är på väg att få ett utbrott. Och plötsligt måste Johan och Lotta försöka rädda både sig själva och piraterna från ett regn av stenar och glödande aska.

Efter att Tintins äventyr blivit en succé i början av 1930-talet började Hergé arbeta med berättelserna om Johan, Lotta och Jocko till en fransk veckotidning för ungdomar. Nu kommer de i en ny utgåva i översättning av Björn Wahlberg. Först ut är de två albumen med samlingstiteln Den mystiska strålen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789180580335
Titel
Den mystiska strålen. Del 2, Karamakos utbrott
Författare
Hergé
Förlag
Cobolt Förlag
Utgivningsår
2023
Omfång
52 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
227 x 304 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
406 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Johan, Lotta och Jocko i nyutgåva! Efter att ha flytt från piraternas undervattensbas har Johan, Lotta och Jocko hamnat på en ö där de med nöd och näppe klarat sig från att bli urbefolkningens nästa skrovmål. Det dröjer dock inte länge innan deras förföljare dyker upp i sin ubåt. Vad de inte vet är att det på ön finns en stor vulkan som är på väg att få ett utbrott. Och plötsligt måste Johan och Lotta försöka rädda både sig själva och piraterna från ett regn av stenar och glödande aska.Efter att Tintins äventyr blivit en succé i början av 1930-talet började Hergé arbeta med berättelserna om Johan, Lotta och Jocko till en fransk veckotidning för ungdomar. Nu kommer de i en ny utgåva i översättning av Björn Wahlberg. Först ut är de två albumen med samlingstiteln Den mystiska strålen.