Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
CHOKLAD, KOLA OCH KARAMELLER. 140 RECEPT PÅ HEMLAGAD KONFEKT

CHOKLAD, KOLA OCH KARAMELLER. 140 RECEPT PÅ HEMLAGAD KONFEKT

Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1989. 159 sidor.

Nyskick. Inga namn, markeringar eller andra märken.
CHOKLAD, KOLA OCH KARAMELLER - 140 recept på hemlagad konfekt.
Detta är gottegrisarnas önskedröm - boken som tillfredsställer alla lustar när det gäller konfekt. I enkla ordalag och vackra färgbilder lär boken ut konsten att göra frestande godsaker själv. Ett avsnitt ger dessutom tips om hur man bäst slår in och förpackar alla dessa läckerheter som naturligtvis blir mycket uppskattade gåvor. Här hittar du recept på
chokladmarsipantryffel, likörfylld chokladkonfekt, mandelknäck, kanderad frukt, mockafudge, fransk nougat med choklad och nötter, sirapstoffee, karamellklubbor, sockerråttor, karamellstänger och mycket, mycket mera! Förutom alla läckra recept finns också avsnitt om utrustning, praktiska tips om ingredienser, hur man kontrollerar de olika temperaturerna och om grundmetoderna. Boken är rikt illustrerad med foton i färg och med steg-för-steg-instruktioner, även de med färgfoto-illustrationer.
Engelska originalets titel: THE COMPLETE HOME CONFECTIONER. Översättning: Kerstin Wachtmeister

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9137092537
Titel
Choklad kola och karam.
Författare
Walden, Hilary - Forrester, Paul - Wachtmeister, Kerstin
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
1989
Bandtyp
Kartonnage
Mått
198 x 273 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
740 g
Språk
Svenska