CHOKLAD, KOLA OCH KARAMELLER. 140 RECEPT PÅ HEMLAGAD KONFEKT
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1989. 159 sidor.
Nyskick.
Inga namn, markeringar eller andra märken.
CHOKLAD, KOLA OCH KARAMELLER - 140 recept på hemlagad konfekt.
Detta är gottegrisarnas önskedröm - boken som tillfredsställer alla lustar när det gäller konfekt. I enkla ordalag och vackra färgbilder lär boken ut konsten att göra frestande godsaker själv. Ett avsnitt ger dessutom tips om hur man bäst slår in och förpackar alla dessa läckerheter som naturligtvis blir mycket uppskattade gåvor. Här hittar du recept på
chokladmarsipantryffel, likörfylld chokladkonfekt, mandelknäck, kanderad frukt, mockafudge, fransk nougat med choklad och nötter, sirapstoffee, karamellklubbor, sockerråttor, karamellstänger och mycket, mycket mera! Förutom alla läckra recept finns också avsnitt om utrustning, praktiska tips om ingredienser, hur man kontrollerar de olika temperaturerna och om grundmetoderna. Boken är rikt illustrerad med foton i färg och med steg-för-steg-instruktioner, även de med färgfoto-illustrationer.
Engelska originalets titel: THE COMPLETE HOME CONFECTIONER. Översättning: Kerstin Wachtmeister
Förlagsfakta
- ISBN
- 9137092537
- Titel
- Choklad kola och karam.
- Författare
- Walden, Hilary - Forrester, Paul - Wachtmeister, Kerstin
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1989
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 198 x 273 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska