Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Som en man på Österlen

Som en man på Österlen

Inbunden bok. Piratförlaget. 2024. 255 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// När Max får sparken från reklambyrån i Stockholm raseras hela hans värld och han flyr till familjens sommargård på Österlen. Han köper en fruktodling till underpris för att hjälpa en granne.

Kanske kan livet som äppelodlare rädda hans framtid och sviktande äktenskap? Istället blir det startskottet för en riskfylld resa, långt in i Österlens mörka hjärta, där bygdens oskrivna regler och våldsamma krav kontrollerar det till synes idylliska landskapet. I sin vilsenhet är Max otrogen med en ung polsk fruktplockerska. När hon hittas mördad blir sökandet efter den skyldige ett akut hot mot hans nya tillvaro.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789164209061
Titel
Som en man på Österlen
Författare
Hobert, Richard
Förlag
Piratförlaget
Utgivningsår
2024
Omfång
255 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 215 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
400 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När Max får sparken från reklambyrån i Stockholm raseras hela hans värld och han flyr till familjens sommargård på Österlen. Han köper en fruktodling till underpris för att hjälpa en granne.                                                          Kanske kan livet som äppelodlare rädda hans framtid och sviktande äktenskap?  Istället blir det startskottet för en riskfylld resa, långt in i Österlens mörka hjärta, där bygdens oskrivna regler och våldsamma krav kontrollerar det till synes idylliska landskapet. I sin vilsenhet är Max otrogen med en ung polsk fruktplockerska. När hon hittas mördad blir sökandet efter den skyldige ett akut hot mot hans nya tillvaro.